Khamis, 22 Mac 2012

TV AlHijrah App untuk android


Sekadar mencuba membuat application untuk telepun android. Guna application web je yang free je, nak tulis kod dia sendiri pun malas campur tak tau..Dah cuba di telepun xperia arc saya,dalam potrait mode macam ok tp dalam landscape mode cam tak berapa ok. Gambar preview tu blur sedikit sebab ambil gambar dengan telepun xperia x8 je (camera 3.2 megapixel je) Kalau berminat nak cuba boleh download disini. Nak guna app ni kena ada internet sebab dia stream video dari intenet, kalau pakai 3g tak tau jadi cam mana, tapi kalau pakai wifi ok je gambar dia..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan