Khamis, 24 Januari 2013

Instrumen Penilaian Matematik Tahun 3

Tahun ni saya kena ajar matematik tahun 3 pulak, jadi kena ikut KSSR la. Dalam KSSR ni kena la buat penilaian mengikut band. Hari ni saya nak kongsi instrumen penilaian yang berkaitan bab nombor bulat, ada 7 eviden semuanya. Saya buat sendiri sebab kalau pakai potostat buku saja nampak macam malas sangat je.

Boleh download disini.

Minggu dan start masuk tajuk operasi tambah, jadi nanti akan bertambah lagi evidennya. 😊

7 ulasan:

  1. maaf cikgu, xda apa2 kat link yg cikgu bg.minta jasa baik cikgu share kat sy eviden mt kssr thn 3 blh? tlg emel ke umikroja@gmail.com.jasamu dikenang.tq

    BalasPadam
  2. Sy chek ok je link tu. Mungkin anda guna blocker dalam internet explorer anda. Apa2 pun saya dah email satu salinan kepada anda.

    BalasPadam
  3. maaf cikgu, saya pun tak dapat download kat link cikgu. Blh share eviden mt kssr thn 3 dgn saya? Tlg hantar ke mazolacas@hotmail.com. Tq

    BalasPadam
    Balasan
    1. maaf cikgu, sy pun nk juga.. tlg emailkan ke diyanas_81@yahoo.com.my

      Padam
  4. Saya ngin buat untuk rujukan

    BalasPadam
  5. Sila emailkan kepada idah4676@yahoo.com.my

    BalasPadam
  6. minta jasa baik cikgu untuk emelkan kepada pascal_kpa@yahoo.com
    tq

    BalasPadam